Doneren

Helpt u ons mee in het verbeteren van de zorg en leefomstandigheden voor patient én arts in en om het St. Luke’s hospital in Malosa, Malawi? Door het ondersteunen van onze projecten weet u precies waar uw donatie naar toe gaat. Of vind u het leuker om uw steun aan Wouter te betuigen en hem direct financieel te steunen binnen de Club van Honderd?

Wat uw keuze ook is, uw donatie komt volledig ten goede aan het doel waar u voor gaat want Stichting MalaWeCare is een stichting zonder winstoogmerk geregistreerd bij de K.v.K. onder nr.: 68282826 De kosten voor het opzetten en onderhouden van onze officiële kanalen worden volledig gedekt door het bestuur van de Stichting MalaWeCare en u betaalt daar dus niet aan mee! Zo dragen ook wij als bestuur van de stichting natuurlijk ons steentje bij en weet u zeker dat uw donatie netto ingezet wordt waar u dat wilt.

Wilt u onze projecten ondersteunen? Maak dan over naar onze partnerstichting met ANBI-status:

NL74 RBRB 0939 7752 47 t.n.v. Stichting Bonfari.

o.v.v. Stichting MalaWeCare (belangrijk!)

Zo komt het geld bij onze projecten terecht.

Als u de patienten van het St. Lukes een warm hart toedraagt, en graag wilt bijdragen aan het patientenpotje, dan kunt u een bedrag storten op onze eigen rekening:

NL98 RBRB 0955 3126 63 t.n.v. Stichting MalaWeCare

o.v.v. “Patientenpotje”.

Wilt u liever Wouter direct (anoniem of met naam) steunen en lid worden van de Club van Honderd? Vul dan onderstaand contactformulier in en u ontvangt van ons een bericht met de te nemen stappen.  Dezelfde stappen worden ook onder dit formulier verder toegelicht.

Zo kunnen wij u bereiken. Heeft u geen email, wilt u liever eenmalig doneren of hoeft u geen bevestiging? Dan kunt u direct overmaken naar het rekeningnummer van Stichting MalaWeCare:

NL98 RBRB 0955 3126 63 t.n.v. Stichting MalaWeCare

o.v.v. “Clubvan100” of “eenmalig”, en eventueel uw naam en uw boodschap voor Wouter.

Wilt u  in de club, dan vragen wij u voor minimaal 6 maanden aaneengesloten maandelijks een bedrag van minimaal €2 over te maken. Omdat wij (nog) niet met automatische incasso’s (kunnen) werken, is de meest gangbare manier een periodieke overboeking in te stellen als u internetbankiert.

Vanuit Stichting MalaWeCare willen wij u bedanken voor uw donatie!