Het Shelterproject: hoe gaat het in zijn werk?

Hallo allemaal! Hierbij even een bericht over de voortgang van ons project waarin we een shelter gaan realiseren voor naast het ziekenhuis: Er is de afgelopen maanden ongelooflijk veel geld opgehaald tijdens verschillende acties, geld dat allemaal goed gebruikt kan worden in dit project. Het ziekenhuis heeft inmiddels een zogenaamde ‘tender’ geschreven, dat is een omschrijving van hoe de shelter er uit moet komen te zien, waar deze minimaal aan moet voldoen en wat de prijs ongeveer mag zijn. Vervolgens is deze tender kortgeleden uitgezet naar een groep aannemers, of contractors, die hierop nu een offerte maken. Zij werken een ontwerp uit, een planning, en ze geven een prijskaartje mee. Een commissie binnen het ziekenhuis beoordeelt deze offertes op verschillende punten, zoals betrouwbaarheid, expertise, prijs, materiaalgebruik, doorlooptijd, etc. Ook Wouter zit in deze commissie, hij kan ons dus goed op de hoogte houden. Dit is een proces wat een tijdje duurt, alvorens de uiteindelijke contractor wordt uitgekozen. De winnaar mag met het project aan de slag!

Momenteel worden deze offertes dus gemaakt. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, maar het wordt natuurlijk pas echt interessant als er gebouwd gaat worden! Als jullie in de tussentijd vragen hebben, dan weten jullie ons te vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s